Välkomna att kontakta oss för offert inom vårt specialområde.

CMAX grundades 2009 av Zlatko Lukic, med en tanke om att tillhandahålla smarta och effektiva gipsentreprenad lösningar.

Att det blev byggsektorn är ingen tillfällighet eftersom Zlatko kommer från en familj med byggare och egenföretagare.

Under åren 2002 - 2008 har Zlatko drivit framgångsrika bolag och 2009 startade CMAX ett specialiserat gipsentreprenad företag som därefter varit i en stabil tillväxtfas.

Genom att tänka i nya banor skapar CMAX effektivitet, god planering och strukturerat arbetssätt med tydliga mål och god teamkänsla. Som ett kvitto på bra teamwork så har företaget fått ta emot utmärkelsen som Gasellföretag tre år i rad, under åren 2017, 2018 och 2019. 

Vi på CMAX sätter stort värde på att jobba långsiktigt och bygga goda relationer. De som jobbar med oss känner vårt arbetssätt och har stort förtroende. Med oss har medelstora och stora byggbolag ökad flexibilitet, effektivare arbetssätt och bättre planering då vi hitta rätt lösningar för just Er specifika gipsentreprenad.

Kommunikation och samverkan

CMAX tar ansvar för att kontinuerligt utvärdera var vi befinner oss i processen tillsammans med uppdragsgivaren. Med många års erfarenhet står vi stadigt i vår roll att både ge förslag såväl som att leverera lösningar under både projekteringstiden och produktionstiden.

Vår ambition är att alltid ha ett nära, öppet och engagerande samarbete som leder till långsiktiga relationer med uppdragsgivare.

Vi har ett nära samarbete med både Knauf Danogips och Derome Byggvaror som är våra största leverantörer av gips, stålprofiler och övrigt byggmaterial.


Besöksadress

Vagnmakaregatan 9

415 72 GÖTEBORG

Telefon

031-383 50 40  

070-767 12 22

Postadress

BOX 2024

433 02 SÄVEDALEN

E-Post

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Den här webbplatsen använder Cookies. Genom att använda vår webbplats tillåter du användandet av Cookies.